loading

  FORDELE VED EN OPEL SOM FIRMABIL.  

 

Virksomhedens fordele
Opel tilbyder omkostningslave og fleksible services, der er skræddersyet til din virksomhed - med garanti for biler i topkvalitet og fremragende services.

Fremragende servicenetværk

Tid er penge - dine penge. Vores fremragende servicenetværk sørger for, at du altid har adgang til de services, du har behov for - selvfølgelig med kun et enkelt besøg hos din Opel servicepartner.

Modeller med lave CO2-omkostninger

Opels modeller har god brændstoføkonomi og et omfangsrigt udvalg af udstyr med lav beskatning og driftsomkostninger - de perfekte firmabiler.
Lav beskatningsværdi

Opel tilbyder en lang række effektive, CO 2 -effektive modeller, der holder bilens beskatning nede, da bilens beskatningsværdi bl.a. er fastsat ud fra CO 2 -udslip og brændstoftype.

Garanti og assistance

Opel yder en nybilsgaranti på 2 år fra første indregistreringsdato. Garantien sikrer omfattende dækning og inkluderer Opel Assistance det første år.OPEL INSIGNIA GRAND SPORT.

Elegant design, fremragende connectivity og intelligente førerassistancesystemer - den Insignia er din invitation til de åbne veje.

Se prislisterne herunder for mere information om beskatningspriser og udstyr.


Se beskatning på Insignia GS

 OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER

Dynamisk design, fremragende connectivity og intelligente førerassistancesystemer - den Insignia er din invitation til køreglæde.

Se prislisterne herunder for mere information om beskatningspriser og udstyr.


Se beskatning på Insignia ST

TIL TOPPEN